Geld verdienen

Welkom op de vernieuwde website GoudMails.nl !                                                                                      

Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)

Vraag 1 - Wat is Goudmails precies?
Goudmails is een online spaarprogramma. Iedereen kan lid worden en je kunt dus geld verdienen door actief mee te doen aan ons spaarsysteem.

Vraag 2 - Hoe kan ik geld verdienen?
Geld verdienen is bij Goudmails erg eenvoudig. Allereerst schrijf je je gratis in en vervolgens krijg je regelmatig emails toegezonden met leuke aanbiedingen en acties. In deze mails staan links, en als je er op klikt verdien je tussen de 0,5 en 1 eurocent. Andere mogelijke manieren om geld te verdienen zijn de betaalde enquetes, de Klik & Verdien op de website, de het aanbrengen van nieuwe leden en zo zijn er nog enkele andere mogelijkheden.

Vraag 3 - Wie mag lid worden bij Goudmails?
In principe is Goudmails er voor iedereen. Wel hebben we om misbruik tegen te gaan een regel dat er slechts 1 account op één IP adres en/of postadres aanwezig mogen zijn. Ook dien je tenminste een leeftijd te hebben van 16 jaar. Verder dien je woonachtig te zijn in Nederland of in Belgie.

Vraag 4 - Hoe weet ik wat mijn huidige saldo is?
Je kunt inloggen op onze website en kunt dan op de saldo-pagina zien hoeveel je op dat moment gespaard hebt.

Vraag 5 - Ik wil niet langer lid zijn, hoe schrijf ik me uit?
Log in en ga naar de pagina "Mijn Gegevens". Onderaan op die pagina kan je je uitschrijven. Let wel op, want al je verdiensten gaan dan verloren!Vraag 6 - Wanneer storten jullie het geld op mijn bank- of Girorekening?
Als je spaartegoed (saldo) meer dan € 10,- bedraagt kun je dit laten uitkeren op je bank- of Girorekening.

Vraag 7 - Ik heb een uitbetaling aangevraagd, hoe snel krijg ik het geld op mijn rekening?
We zullen de uitbetaling binnen 45 werkdagen overmaken. Deze 45 werkdagen staan gelijk aan 63 "gewone" dagen; dit is 9 weken. Reden dat het relatief lang duurt is het feit dat wij moeten wachten op de facturatie van en door onze adverteerders.

Vraag 8 - Leden aanbrengen, hoe zit dat precies?
Als je een vriend, kennis of familielid kunt overhalen om ook lid te worden van Goudmails. Wel is het belangrijk dat hij/zij lid wordt VIA jouw unieke link. Deze kun je vinden op de pagina "Leden Aanbrengen".

Je kunt je persoonlijke link (of een banner) ook vermelden op bijvoorbeeld je eigen website, weblog, profielpagina of Facebook.Vraag 9 - Wat betekent dan het woord "referrals"?
Het woord referral is een veelgebruikt begrip door online spaarprogramma's. Een referral is in feite niks anders dan een aangebracht lid. Wij gebruiken dus niet dit - moeilijke - begrip omdat wij juist mensen willen aanspreken die nog niet zo bekend zijn met online spaarprogramma's.Vraag 10 - Hoe kan en mag ik leden aanbrengen?
In principe mag je op alle mogelijke manieren leden aanbrengen met uitzondering van spam. Wij zijn in alle fronten tegen spam, en mocht je op deze manier leden aanbrengen, dan moeten we helaas je lidmaatschap beeindigen. Het is wel toegestaan om leden te belonen (een vergoeding te geven) om lid te worden bij Goudmails. En vanaf nu (9 februari 2009) is het ook toegestaan om ons te promoten via profielenwebsites zoals Hyves.

Vraag 11 - Kan ik saldo doneren aan een goed doel?
Op dit moment is dat helaas niet mogelijk. Wel zijn we de mogelijkheden hiervoor aan het bekijken. Je kunt natuurlijk altijd zelf je uitbetaling overmaken aan een goed doel!

Vraag 12 - Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij jullie?
We kunnen er kort en krachtig over zijn; jouw gegevens zullen NOOIT worden verspreid of aan derden verstrekt. Dit geldt voor je volledige gegevens dus ook voor emailadres, telefoonnummer en rekeningnummer. Gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen, en onze database is uitstekend beveiligd.

Vraag 13 - Ik kan niet meer inloggen; ik ben mijn gegevens kwijt!
Geen probleem, je kunt namelijk eenvoudig je gebruikersnaam en wachtwoord opvragen. Klik daarvoor hier en vul je emailadres in. Je krijgt dan direct een email met je gebruikersnaam en een nieuw aangemaakt wachtwoord. We raden je aan om deze daarna direct te wijzigen!

Vraag 14 - Help, ik ontvang geen emails (meer) van Goudmails!
Een veel voorkomende reden hiervan is het gebruik van een gratis emailadres van bijvoorbeeld Hotmail of Yahoo. De spamfilters zijn daarbij zo streng ingesteld dat ze onze mail niet doorlaten en zien als SPAM. Voeg daarom domein Goudmails.nl of het emailadres mailer@goudmails.nl & info@goudmails.nl toe aan de veilige afzenders en ook aan je adresboek. Grote kans dat de mails dan wel weer aankomen!


GoudMails is onderdeel van OCM-Media- KvK : NL001379699b43 te Apeldoorn

Algemene Voorwaarden || Privacy verklaring || Links ||